The All Spettu - Nobody Better Lay A Finger On My Spettu.

Underbart att resa

Det finns så många ställen som jag skulle vilja resa till och upptäcka. Det är ju underbart att det aldrig tar slut, det finns så många bra ställen som man kan resa till och platser att upptäcka. Det är ju underart att det är på det sättet och jag har alltid tyckt om att resa,  det har alltid varit det jag har sparat mina pengar till. 
Ja ända sedan jag var liten så sparade jag mina pengar till att resa och ibland så följde jag med min moster på semester när min familj inte hade råd med det. 
Då tog jag av mina sparpengar och så följde jag med, för jag tycke att det var så spännande att få se nya plaster och få smaka på ny mat.

Det finns så mycket att upptäcka

Ja det gör ju verkligen det, även om man har varit på ett ställe en gång betyder inte det att det inte finns mer att se och upptäcka. Det finns så mycket och det är ju underbart att det är på det viset, för det tar aldrig slut det man kan lära sig och upptäcka i en stad.

Så nu kanske man ska titta på något nytt ställe som jag inte har varit på. Kanske ska kolla in tunisien resor och se vad det kan vara för något . Det är säkert ett väldigt spännande land att se och göra mycket saker i. Maten ska vara väldigt god skulle jag tro, mycket smaker och kryddor.
Sen har dom ju vackra stränder och annat att se och göra, det är ju underbart om man kan få åka iväg och njuta och bara ta det lugnt och hitta nya favoriter och nya plaster som betyder mycket för en. 
Ja det finns ju så många plaster som man ännu inte sätt och som man borde ta sig tid till att se.